Кожени бижута и аксесоари zzone.bg

Подарете доза дързост в месеца на любовта: Топ 10 Аксесоара в ZZONE

Любовта съществува в ежедневието ни и тя е навсякъде около нас, затова понякога се изчерпваме от идеи как да празнуваме и да показваме нашата любов към другите.

През февруари искаме да ви предложим Топ 10 аксесоара в ZZONE, с които да подарите доза дързост и интимност на любимите хора. 

Ето и нашата селекция! 

 

1. BLACK WAVE Колие 3

Колие Black Wave от Зора Романска

BLACK WAVE 3 е унисекс колие от 100% естествена кожа, създадено за мъже и жени, търсещи аксесоар за ежедневно ползване. Черното колие е стилно и може да се съчетае с всеки цвят във вашия гардероб. То е  подходящо за всеки повод и добавя дръзка нотка към всеки тоалет. 

Поръчай от тук за 54.00 лв.

 

 

2. BLACK WAVE Обеци Квадрат

Black Wave обици от zzone.bg

Квадратните обеци BLACK WAVE са страхотен подарък за всяка жена, желаеща да внесе индивидуалност в деня си. Кожените обеци са подходящи за разнообразни прически, поводи, даже и за носене вкъщи. Зарадвайте себе си или любим човек с тези ръчно изработени обеци.

Поръчай от тук за 55.00 лв.

 


3. Мъжки Колан с Инициали

Всеки мъж обича да показва своята индивидуалност, а какъв по-добър начин от кожен колан с инициали? Ръчно изработен подарък от 100% естествена кожа, този колан е перфектният подарък за всеки мъж. Черният колан може да се съчетае както с ежедневно, така и с облекло за по-формални поводи. 

Поръчай от тук за 165.00 лв.

 

 

4. STAR Асиметрични Обеци

Star обици от zzone.bg

Асиметрични обеци STAR са оригинален избор в нашата класация, с ръчна изработка от естествена кожа и метална верига. Обеците се съчетават с всеки вид облекло и са привлекателен подарък за всяка жена!

Поръчай от тук за 52.00 лв.

 


5. ALIEN Обеци

Alien обици от Зора Романска

Обеците ALIEN са извънземно попадение, елегантно изработени от кожа и метален елемент, подходящи за всеки повод. Изберете този нежен аксесоар, с който да зарадвате своята половинка.

 Поръчай от тук за 49.00 лв.

 

 

6. BLACK CATS 1 Колие

Black Cats Колие от zzone.bg

BLACK CATS 1 е за жените, които обичат мода, доза ексцентричност и много дързост. Колието ще заинтригува всяка жена със смесицата от черна естествена кожа и метална верига. Това колие е сладък и незаменим подарък за Деня на Любовта.

Поръчай от тук за 129.00 лв.

 

 

7. LAVA Чокър

Lava чокър от кожа

Чокър LAVA е минималистичен черен чокър с мек релеф наподобяващ лава. Този чокър е любим аксесоар на всяка жена, нежно изтъкващ нейната индивидуалност. Чокърът е от колекцията LAVA, представяна в Париж през Седмицата на Модата. Изявете любовта си с този неповторим подарък.

Поръчай от тук за 165.00 лв.

 

 

8. MIRROR 2 Гривна

Mirror гривна от кожа

Гривната е необходим аксесоар в гардероба на всяка жена, а гривната MIRROR 2 е универсален избор за всеки повод. Естествената кожа отива на всеки цвят, а огледалният елемент добавя дързост дори и за най-семпли поводи. Тик-так закопчалката прави гривната изключително удобна и ненатрапчива част от облеклото. 

Поръчай от тук за 58.00 лв.

 

 

9. KEY Маншет с вграден метален ключ

Кожен маншет с ключ от Зора Романска                           

КЕY маншет с вграден метален ключ е запазена марка на Зора Романска и е артистичен подарък за всяка жена. Маншетът е ръчно изработен от естествена кожа и се предлага в два цвята - черен и червен. Черният се съчетава с всеки вид облекло, а червеният е за онези дни, в които се чувстваме по-дръзки, а и по-страстни. Той може да се носи като гривна, а магнитната закопчалка позволява да се добавя върху ръкава на тоалета. 

Поръчай от тук за 165.00 лв.

 


10. CHAIN Колие/ Хернес

CHAIN Колие/ Хернес от Зора Романска

Колието CHAIN е дързък подарък за всяка жена, съчетаващ нежен чокър от естествена кожа, със смела метална верига, правеща колието любим аксесоар на всяка жена! Ако искате да зарадвате любимата с необикновен подарък, който да помни винаги, то колието CHAIN е аксесоарът за вас!

Поръчай от тук за 205.00 лв.

 

 

11. Ваучер за подарък и пазаруване

Ваучер за пазаруване от zzone.bg

Ако не сте открили подаръка за вашият любим в нашата класация, можете да подарите ваучер и да зарадвате половинката ви. Те са на стойност 30, 50, 100 и 200 лв.

Поръчай от тук