Стилно и оригинално - ТОП 10 аксесоара в zzone.bg за зимата

Стилно и оригинално - ТОП 10 аксесоара в zzone.bg за зимата

Няма сезон за красивите и впечатляващи аксесоари, които подчертават стила ни. 

Ето и нашата селекция с Топ 10 аксесоара в zzone.bg, с които може да подарите доза красота на този, когото обичате.

 

1. BLACK WAVE Колие 3

Колекцията "BLACK WAVE", от която е част и това колие, е колекция, вдъхновена от вълните  на морето. Нежни, но в същото време дръзки и елегантни, аксесоарите от тази колекция ще Ви помогнат да подчертаете уникалността на Вашия характер или пък моментно настроение.

Колието представлява нежна комбинация от типичен за колекцията елемент, приплъзгващ се според желанието нагоре и надолу по 2 издължени линии. Интересното е, че Вие сте хореографът на танца на този детайл и всичко зависи от Вашето настроение. Вие решавате дали да го нoсите по-нагоре или по-надолу, дали да оставите линиите на едно ниво или да пуснете едната по-дълга, а другата по-къса или просто да го навиете на ръката си и да го носите като гривна. Нежността, която носи в себе си този аксесоар, стои достатъчно елегантно както за вечерни събития, така и просто върху бяла риза, потник или друга дреха, върху която да изпъкне. В същото време, поради унисексуалния си характер, има силата да открои и мъжките му притежатели, без задължително да остава толкова нежен.

Поръчай от тук за 59.00 лв.

 

2. Сет чокър с гривна мат

Силата на този сет е в неговия хамелеонен характер. Направен изцяло с идеята да предизвиква, той може да бъде носен с еднаква сила както за ежедневни или елегантни вечерни събития, така и за тези след това ;) Притежателят му е този, който решава дали да го носи като чокър с гривна или чокър с каишка или пък да даде единия елемент от сета на партньора си, а другия да остави за себе си, с което да го превърне в скрита за двамата игра. Независимо от целта на мисията, която му придавате, едно е сигурно – вниманието ще бъде заковано върху Вас!

Поръчай от тук за 146.00 лв.


3. BLACK WAVE обеци квадрат

Квадреатните обеците "BLACK WAVE"  могат да бъдат носени с еднаква сила на вечерни събития, на които искате да загатнете за Вашия нрав, както и в ежедневието, без да има значение дали става дума за работното място или просто за питие с приятели. Със сигурност не остава незабелязан.

За още по-силен ефект, най-добре комбинирайте с BLACK WAVE пръстен или BLACK WAVE гривна 2  или пък с друг аксесоар от същата серия.

Поръчай от тук за 55.00 лв.

 

4. Чокър за крак “Desideri Neri” 

Какво по-хубаво от аксесоар, който да обръща глави и да бере комплименти? Дори и през по-студените сезони този аксесор остава един от най-търсените и предизвикателни ни творения. Той подчертава и изтънява елегантно глезена  със семплия си дизайн и загатнатите метални елементи.

Поръчай от тук , сега само за 32.00 лвлв.

 

5. Аксесоар за крак "WARRIOR" 2

Аксесоар за крак "WARRIOR" 2 е комбинация от синджири в сребрист цвят и стилни чокъри за крак, този ZR аксесоар за крак е нещо повече от просто гривна. Той съчетава стилно силните страни и на двата елемента. Резултатът е секси допълнение към персоналната ви визия, чиято цел е да краси, провокира и привлича внимание. Подобно на повечето ZR творения, приложението и на това е според вашето настроение - с рокля, в комбинация с пола или просто любимите дънкови панталонки, защо не? Развихрете въображението си и се забавлявайте на емоцията, която това бижу ще ви достави. 

Поръчай от тук , сега само за 42.00 лв.

 

6. Хернес "Onda" 

Хернесът "ONDA" представя една своеобразна плетеница между кожени елементи и оцветена в черно олекотена алуминиева верига. Изборът дали да акцентирате върху металните части, изначално замислени да изглеждат като вълни по тялото ви или пък точно обратното - да ги оставите да се “стичат” по гърба ви, докато привличате внимание с кожената кръстоска от аксесоара, поставяйки я отпред на гърдите, ще оставим на вас. Забавното и при този ZR аксесоар е хамеленният му характер. Един и същ хернес може да бъде носен по няколко начина и да изглежда различно всеки път, когато решите. Сложете го върху риза, върху сако или просто върху хубав тишърт, който комбинирате небрежно с дънки и веднага ще привлечете любопитството на околните. А благодарение на металните вериги, може да си поиграете и със звука.  

Поръчай от тук , сега смо за 185.00 лв.

 

7. Колие "Waterfall" 

Колието "Waterfall" представлява  ефирна комбинация от кожа и от синджири. Контрастът, който съчетава в себе си този аксесоар, стои силно елегантно както за вечерни събития, така и просто върху бяла риза, потник или друга дреха, върху която да изпъкне.  А смесването на визия и звук е допълнителната сила, която предизвиква внимание и любопитство и която ще Ви превърне в център на внимание. Така че не се притеснявайте да погъделичкате егото си. 

Поръчай от тук за 275.00 лв.

 

8. STAR асиметрични обеци 

 

Обеците "Star" могат да бъдат носени с еднаква сила на вечерни събития, на които искате да загатнете за Вашия нрав, както и в ежедневието, без да има значение дали става дума за работното място или просто за питие с приятели. Със сигурност не остава незабелязан. 

Поръчай от тук за 52.00 лв.

 

9. Чокър "Passione Nera"  

Направен изцяло с идеята да предизвиква, той може да бъде носен с еднаква сила както за ежедневни или елегантни вечерни събития, така и за тези след това. Независимо от целта на мисията, която му придавате, едно е сигурно – вниманието ще бъде заковано върху Вас!

Поръчай от тук за 65.00 лв.

 

10. Колие Космос “Swarovski” 

 

Това така незабележимо колие е създадено, за да подчертае женственото и скъпоценно, което носи всяка жена. Благодарение на прозрачната корда и малката сребърна закопчалка, кристала сякаш е кацнал върху кожата ви. Един път сложители го, остава за винаги част от вас. 

Поръчай от тук за 27.00 лв.