Pre-loader

За ZZone

ZZone е онлайн магазин за ръчно изработени кожени бижута и аксесоари. При нас може да откриете продукти за жени, малки жени, както и унисекс.

Всички изделия се изработват на ръка от висококачествена италианска естествена кожа, от ръцете на дизайнера Зора Романска и екипа и.

 

 

Зора Романска е дизайнерът, който стои зад сайта zzone.bg Всъщност всяко едно от творенията в сайта е дело на нейното въображение и двете ѝ ръце. Още от малка, Зора се увлича по изкуството.

Завършва Художествената гимназия в София, след което животът я отвежда в Италия, където прекарва 13 години, завършвайки и впоследствие преподавайки в художествената академия в Милано.

Именно Италия е в основата на влечението ѝ към модата и точно там се заражда идеята за бижута от кожа. Връщайки се в България Зора вече е готова да лансира своя проект и започва да твори своите кожени красоти.

Кожата оживява в нейните ръце и тя започва да извайва истински скулптури от нея.

 

С годините печели много конкурси, един от които е и Жена на Годината през 2016 за Мода и Дизайн, прави изложби в България и по света и в последните 5, два пъти в годината представя своите творения по време на седмиците на модата в Париж.

Резултатът от това са редица международни проекти и колаборации с различни дизайнери, както и това, че нейни бижута вече се продават успешно в редица концептуални магазини в Париж, Милано, Ню Йорк, Лос Анджелис, Загреб и няколко града в Русия.

Зора продължава да е вдъхновена и да създава красоти, чиито фенове са все повече дами, а от сравнително скоро и господа, които не обичат да остават незабелязани. Защото бижутата на Зора Романска са точно това - акцентът, който ви прави още по-интересни.

Разгледай zzone.bg и ще се влюбиш. Осмели се и ти да станеш част от клуба на ZR.

Нашият сайт използва бисквитки, с цел подобряване на вашето прекарване. Ако желаете да разберете повече за това как използваме вашите данни, то прочетете нашата

Pre-loader
x

x