Игриви и женствени: Маша споделя най-обичаните си комбинации от аксесоари

Игриви и женствени: Маша споделя най-обичаните си комбинации от аксесоари

Лято е! Какво по-хубаво от това?

Искаме да сме красиви, секси, оригинални, да се забавляваме с гардероба си, да обръщаме глави. Всеки ден да сме различни не е лесно, но добавяйки няколко правилни аксесоара, желаната трансформация може да стане бързо и лесно…

В тази рубрика ще ви представяме напълно различни по стил дами, които видяха себе си в нашите бижута. Нарочно се спряхме точно на тях, понеже всяка една е уникална сама по себе си, професиите, които упражняват също са много разнообразни, начинът, по който се обличат в ежедневието си или пък за специални за тях събития, също е многообразен.

Но това, което ги свързва е лекотата, с която променят визията си, спрямо моментното си желание или нужда, лекотата, с която комбинират любимите си аксесоари в различни ситуации.

 

МАША СОТИРОВА

Колие “Waterfall”  и  Гривна “Lava”

 "Казвам се Мария, но приятелите ме наричат Маша. Аз съм Актриса.

Обичам да пътувам, обичам хубавата храна, обичам свободните хора, обичам огъня на брега на морето, обичам малките жестове, обичам да обичам. Със Зора се познаваме от няколко години и всяка наша среща е повод за смях, за щастие, за луди и креативни идеи. Бижутата й са последният, но и най-важен щрих от визията ми. Те са секси, те са отличаващите се, те са причината един най-обикновен аутфит да се превърне в нещо запомнящо се и интересно." 

Маша има динамично ежедневие, пътува много заради професионалните си ангажименти. Често й се налага да е облечена удобно, но в същото време стилно и отличаващо я. В един слънчев софийски ден тя избра да добави към визията си, дългия закачлив бял пискюл, изчистени и много леки геометрични кожени обеци и един от най-новите ни модели гривни (които може да откриете в широка гама цветове). Да не забравяме, че лятото е в разгара си и няма как да не добавим и гривна на глезена

 

 В ежедневието си, Маша обича да носи дънки и някои от любимите си потници. С правилните аксесоари всичко се променя. Тук сме трансформирали визията ѝ с помощта на новата серия “BELT”. Елегантен и изчистен чокър с ключ, който освен на врата, може да бъде сложен и на подбедрицата, върху дънки или на гол крак. Другият закачлив аксесоар е гривна, която може да се носи на глезена или както я е сложила Маша, на предмишница. 

 

"Излизам рано днес, но не знам кога ще се прибера. Хубаво е да съм готова! Мятам едно ефирно кимоно, добавям чокър “LUNA” като акцент и любимата ми гривна “LAVA”, която е като истинско произведение на изкуството. Защо не и още нещо ;) !? На черния ми маникюр винаги застава прекрасно пръстен “NET”, а на глезена, разбира се гривна за крак.

 

"Вечер е, отново трябва да бързам. Нямам време да мисля как да се облека! Мяркам една рокля от сатен, слагам токчета, малко грим и….няколко аксесоара от Зора и вече съм готова."

Хернес “Emozione” и гривна “Catena”

 

“На път към поредното представление…приключение…с БДЖ”

Чокър “Belt” 2 и гривна “Belt”2 

 

“Зад сцената също е интересно. Гримьорната е осветена по начин, който може да те пренесе във времето.”

Чокър “Passione” и аксесоар, който Маша ползва както за колан, така и за “дръжка” за чанта, на който може да закачиш портмоне, чанта, телефон.