ЛЯТОТО Е ГОРЕЩО - АКСЕСОАРИ ТОП 10

ЛЯТОТО Е ГОРЕЩО - АКСЕСОАРИ ТОП 10

Лято, слънце, партита, усмивки, свалки и разбира се...кожа!

Загорели от слънчевите лъчи, разпалили страстите, усещаме ритъма на танца, нямаме търпение да се гмурнем освен в морето, и в купона, който е навсякъде около нас. Скролваме набързо инстаграм, фейсбук или тик ток и разбираме, че е време да стягаме куфарите. Най-много обичаме този сезон, защото дрехите може да са съвсем оскъдни, една две роклички, къси панталонки, бяла риза и сако, обувки с ток и едни джапанки, но...със сигурност трябва да отделиш специално внимание на аксесоарите, които ще допълнят перфектно лятната ти визия. Ето и нашата класация на аксесоари ТОП 10, която кръстихме "Лятото е горещо", защото наистина е такова. Нека се отдадем изцяло на живота.

ЛЯТОТО Е ГОРЕЩО - АКСЕСОАРИ ТОП 10

1. Аксесоар за крак "WARRIOR" 

Номер едно в класацията за това лято неоспоримо е зашеметяващият аксесоар за крак "WARRIOR" . Комбинация от синджири в сребрист цвят и стилни чокъри за крак, този ZR аксесоар е нещо повече от просто гривна. Той съчетава стилно силните страни и на двата елемента. Резултатът е секси допълнение към персоналната ти визия, чиято цел е да краси, провокира и привлича внимание. Подобно на повечето ZR творения, приложението му е според твоето настроение - с рокля, в комбинация с пола или просто любимите дънкови панталонки, защо не? Боса, с токчета, кожени боти...Развихри въображението си и се забавлявай на емоцията, която това бижу ще ти достави.

 

2. Сет чокър с гривна мат 

Второто място е отредено на този зашеметяващ  сет с хамелеонен характер. Направен изцяло с идеята да предизвиква, той може да бъде носен с еднаква сила както за ежедневни или елегантни вечерни събития, така и за тези след това :) Притежателят му е този, който решава дали да го носи като чокър с гривна или чокър с каишка или пък да даде единия елемент от сета на партньора си, а другия да остави за себе си, с което да го превърне в скрита за двамата игра. Независимо от целта на мисията, която му придаваш, едно е сигурно – вниманието ще бъде заковано върху Теб!

 

3. Гривна за крак “Estate”

Тази гривна носи името "Estate", което означава "Лято" на италиански, точно каквато е и самата тя. Нежна, слънчева и елегантна, тази гривна за крак се предлага в два цвята кожа. Класическото черно, разбира се, но и в златисто станиолено. 

 

4. Чокър за крак “Desideri” 

Какво по-хубаво от аксесоар, който да обръща глави и да бере комплименти? И това лято един от най-търсените и предизвикателни аксесоари ще е гривната за крак или неотразим чокър. Този модел е един от любимите ни, защото подчертава и изтънява елегантно глезена  със семплия си дизайн и загатнатите метални елементи.

 

5. Чокър за крак “Amore”

Много секси, но в същото време стилен и елегнатен. Този "Чокър" за крак е изцяло ръчно изработен в ателието на дизайнера Зора Романска. Продукт направен от 100% висококачествена италианска кожа в комбинация от метални елементи с цвят на черен никел. Поставена е закопчалка тип папагал, която има възможност да бъде закачена на различни места за метална верижка, спрямо размера на глезена. Предлага се в черно и лак слонова кост.

 

6. Хернес "X" 

Имате страст към комбинацията кожа и метал? Чудесно. Значи този хернес истински ще ви допадне. Хубавото на страстите обаче е, че се придобиват с времето, така че дори и в момента да нямате усещането за силно привличане към кожа и метал, внимавайте, защото понякога водят до пристрастяване! Особено когато комбинацията носи името на бранда ZR.

Стилен и провокативен аксесоар за тяло, който можеш да носиш по много начини - както с кожените елементи отпред, така и с металните, които пък може да стоят по-високо или по-ниско в зависимост от степента на завист, която пожелаеш да достигнеш в погледите на околните. Този хернес има еднаква сила, без значение от дрехите, върху които ще го сложиш. Дали за вечерно официално събитие или за аперитив с приятели, просто се осмели да му се отдадеш и се забавлявай.

 

 

7. Обеци "BLACK CATS"

Името на серията BLACK CATS е вдъхновено от котките и то не кои да е, а черните. Съвършените ZR котки елегантно и игриво застават точно там където им е мястото. Те са едновременно елегантни, различни, оригинални, нестандартни, интересни също като теб. Възползвай се от тях, за да подчертаеш уникалността на твоя характер.

Мяууууу....

 

8. Хернес "Gap"

Стилен, нестандартен, забавен, но едновременно с това зверски секси, този хернес не е за хора със слаби сърца. Започва с елегантен чокър, за да се плъзне надолу по тялото с две каишки и да завърши с фин колан около кръста. Остави едната каишка отпред, така че да се показва под сакото или пък направо двете, така че да подчертаят женствеността ти върху сако или риза, без значение дали ще е бяла, черна или пък друг цвят. Загатни за характера си, като го сложиш върху бял тишърт, допълнен от дънки и кец. Каквото и да решиш да направиш с него, няма абсолютно никакво значение, просто се осмели да развихриш въображението си и се наслаждавай на резултата.

 

 

9. LAVA чокър

Този минималистичен чокър е изработен ръчно от фина италианска кожа. Той нежно изтъква твоята женственост, мек и удобен, с лек релеф, който напомня лавата. Този чокър веднага ще стане един от твоите любими аксесоари за различни поводи. Той е част от невероятната колекция  “LAVA ZR” представена в Париж по време на седмица на модата.

 

10. Чокър/гривна със сол ключ

Обичаш музиката и модата? Това е аксесоара за теб. Нежен и женствен, можеш да го носиш както на врата, така и на ръката. Развихри се и танцувай. Лятото е в разгара си!