zzone.bg кожени аксесоари

Кожа и Сребро: Аксесоар за всеки повод

Кожата е материалът, който най-много се доближава до мен, до пластиката, до скулптурата, до изкуството. Мога да я обработвам и трансформирам. Обожавам, когато среброто се докосне до кожата, двете заедно според мен са победители.

- Зора Романска


Всяка жена харесва аксесоарите под една или друга форма. Те са едно допълнение към дрехата, един допълнителен способ за изразяване, нужни на една жена. Но трябва да признаем, че избора на аксесоар не винаги е лесен и трудно се съчетава напълно с избраното облекло.

Аксесоарът намира мястото си в женската индивидуалност преди хиляди години и съществуват най-различни форми, цветове, елементи. 


За нас в zzone.bg изпъкват два елемента: черна, висококачествена кожа и сребро - толкова контрастни, а същевременно взаимно свързани.  

Модата е изкуство, тя е начин на изразяване. 

Със своето изкуство, Зора иска да ви сподели няколко неща.

Зора Романска, Бижута от кожа 

 

  • Кожата и среброто се съчетават с всеки вид облекло

  • Кожените аксесоари могат да бъдат обеци за вечерно излизане, гривна за офиса, или чокър за дискотеката. Пръстените пък могат да се комбинират с абсолютно всичко! Ако си търсиш аксесоар, който да е равен на най-добър приятел, може да го откриеш в zzone.bg

    Какво по-хубаво от любим аксесоар за всеки повод? 

     

  • Кожата и среброто побеждават всеки страх

  • Всяка от нас се съмнява в себе си, от време на време…  

    Независимо дали е чаканата среща, събиране с приятели и семейство, или просто лош ден, не трябва да оставяме съмненията да надделяват. 

    Коженият аксесоар цели да вдъхне доза кураж и дързост на всяка жена. И успява! 

    кожени аксесоари, чокър

    Чокъри от zzone.bg

     

  • Кожата и среброто са индивидуалности

  • Точно като теб! Твоето усещане за мода, не трябва да се влияе изцяло от чуждите виждания. Обличай се така, както на теб ти харесва и изразявай себе си без притеснение! Нищо чудно точно ти да се превърнеш в източник на вдъхновение за жените около теб! 

    Гривни за крак

    Гривни и чокъри за крак от zzone.bg

     

  • Кожата и среброто са крехки, но силни

  • Като всяка жена! Не позволявай на обстоятелствата да владеят живота ти, а живей според своята воля! Няма нищо по-красиво от смела жена!

    Кожени аксесоари, чокъри, гривни за крак

    BLACK WAVE колие от zzone.bg 

     

  • Кожата и среброто обичат да експериментират

  • И това ги прави толкова обичани в света на модата. Трудно е да сбъркаш избирайки кожен аксесоар или дреха. Въпреки тяхната ексцентричност, продължават да бъдат ценен другар на жените обичащи мода!


    Ако все още не си се влюбила в кожата и среброто, те каним да видиш тяхната неповторимост в zzone.bg

    Виж всички бижута и аксесоари тук

    Няма да сбъркаш!